odškodnina forum

Večina nas pozna spletni portal Med.over.net, ki anonimnim uporabnikom ponuja široko zakladnico nasvetov, odgovorov na zastavljena vprašanja, novih znanj, idej, navdiha ali usmeritev z različnih področij, kot so zdravstvene svetovalnice, psihologija in socialna pomoč, starševstvo in medsebojni odnosi, avtomobilizem, potovanja, recepti, moda, dom in še bi lahko naštevali.

Maja lansko leto se je zaradi potreb in povpraševanja med uporabniki omenjenega spletnega portala ustanovil nov tematski forum z naslovom »Odškodnine za poškodbe in zavarovalnine«, njegov moderator pa je direktor in ustanovitelj podjetja »Visoka odškodnina Planinšec«, univerzitetni diplomirani pravnik in specialist za odškodninsko pravo, Dorian Planinšec.

Prednosti, priljubljenost in pogosta uporaba spletnega portala Med.over.net so povezane tudi s tem, da se lahko z izkušnjami, nasveti ali zgolj spodbudnimi besedami v razpravo vključi prav vsakdo, dokler se seveda upošteva kultura ustrezne komunikacije in dobronamernost vsakega posameznika.

V »Visoki odškodnini Planinšec« smo zelo ponosni, da smo del tako izjemno koristnega in s strani uporabnikov pogosto uporabljenega spletnega portala Med.over.net.

Pogosta vprašanja uporabnikov na forumu

V nadaljevanju bi radi z vami podelili nekaj vprašanj uporabnikov, ki so zastopana znotraj foruma »Odškodnine za poškodbe in zavarovalnine«.

 • »Kakšno odškodnino lahko pričakujem kot udeleženec prometne nesreče?«;
 • »Kako je z dnevnim nadomestilom v primeru prometne ali delovne nesreče, ali mi ta pripada, v kolikšni višini in kje lahko to preverim?«;
 • »Zgodil se mi je padec na zasebni površini, kaj mi je storiti?«;
 • »Kako do odškodnine po nesreči oziroma padcu v vrtcu ali šoli?«;
 • »Kako lahko od zavarovalnice zahtevam predujem?«;
 • »Povzročitelj prometne nesreče je pobegnil s kraja nezgode, kaj mi je storiti in ali sem sploh upravičen do odškodnine?«;
 • »Koliko časa zavarovalnica potrebuje, da odloči o upravičenosti do odškodnine v škodnem dogodku?«;
 • »Zgodila se mi je nesreča na parkirišču – kako do odškodnine za nastalo škodo na avtu?«;
 • »Kot kolesar sem bil udeležen v prometni nesreči, ali mi pripada odškodnina?«;
 • In drugo.

Znotraj foruma vsem uporabnikom spletnega foruma Med.over.net svetujemo tudi glede ostalih pravnih zadev. V zadnjem času oz. po sprejetju Zakona o postopku varstva nekdanjih imetnikov kvalificiranih obveznosti bank je bilo kar nekaj vprašanj s strani nekdanjih lastnikov delnic v smeri: kdo vse je upravičen do odškodnin, na koga se je smiselno obrniti, kje najti odgovore na vprašanja in kakšen rezultat lahko pričakujemo glede na sprejeti zakon.

Vsekakor ste vsi uporabniki spletnega portala in vsi tisti, ki bo to želeli postati, vabljeni, da brez obotavljanja pošljete kakršnokoli vprašanje, vezano na odškodnine za poškodbe in zavarovalnine ali katera druga pravna vprašanja. Z veseljem in v najhitrejšem možnem času vam bomo odgovorili na vaše zastavljeno vprašanje.

Odškodninski forum

Odškodninski forum je naslednji forum in spletni portal, v sklopu katerega lahko vsakdo poizve, zastavi vprašanje in pridobi vse potrebne informacije, ki se navezujejo na škodne dogodke in posledično pridobivanje odškodnin.

Nazadnje je tekla beseda o delovnih nesrečah. Dejstvo je, da je veliko vprašanj glede delovnih nesreč povezanih ravno s strahom in negotovostjo, ki ju oškodovanci oziroma delavci gojijo do svojih delodajalcev. »Kdo je odgovoren za delovno nesrečo, kaj storiti, če bodo delodajalci želeli prevaliti krivdo name, kdo je dolžan izplačati odškodnino, ali me lahko delodajalec odpusti itd.« so le nekatera izmed mnogih vprašanj, s katerimi se oškodovanci delovnih nesreč obračajo na nas.

Mnenja uporabnikov

Poleg vprašanj, nasvetov in informacij, ki jih oškodovanci oziroma njihovi svojci pridobivajo znotraj zgoraj omenjenih forumov, se veliko strank obrača tudi na nas neposredno, in sicer prek naše spletne strani, na kateri strankam nudimo široko paleto zapisov, člankov in blogov ter jim tako odgovorimo na raznovrstna vprašanja in ponudimo pojasnila, povezana s prometnimi nesrečami, delovnimi nesrečami, nesrečami na javnih ali zasebnih površinah, pridobivanjem odškodnin ter ostalimi pravnimi storitvami, ki jih ravno tako ponujamo.

Na naši spletni strani imamo evidentirane ter objavljene tudi izjave in mnenja naših zadovoljnih strank. Nekatere izmed njih bi želeli podeliti tudi z vami.

 • »Naj vam povem, da so v ekipi “Visoka odškodnina Planinšec” zaposleni sami odlični strokovnjaki, ki znajo uspešno rešiti tudi najbolj problematične primere.«
 • »Bili so zelo učinkoviti. Hvala, “Visoka Odškodnina Planinšec.”«
 • »Visoka odškodnina Planinšec je ekipa vrhunskih in profesionalnih strokovnjakov na področju odškodninskega prava. Pri njih mi je najbolj všeč to, da so hitri, učinkoviti in odzivni. Hvala, da ste tukaj za nas.«
 • »Imam nateg in izvin vratu. Trenutno nosim ovratnico. “Visoka odškodnina Planinšec” mi je pomagala z nasvetom, do kakšnih denarnih pravic sem upravičen v primeru poškodbe.«
 • »Zelo priporočam! Imel sem prometno nesrečo, pri kateri sem vse stvari želel urediti sam. Po posvetu s punco sem vseeno poklical “Visoko odškodnino Planinšec”, s pomočjo katere sem dobil višjo odškodnino.«
 • »Rad bi pohvalil “Visoko odškodnino Planinšec”. Moj primer so hitro rešili. Hvala jim.«

Stopite v stik z nami

To je le nekaj izmed mnenj in pohval naših zadovoljnih strank, ki smo jih objavili z namenom, da vam olajšamo in pomagamo pri lažji odločitvi, če še vedno razmišljate, na koga bi se lahko obrnili po pomoč ob uveljavljanju odškodnin v primeru prometne in delovne nesreče ali nesreče na javnih ali zasebnih površinah.

Vsekakor potrjujemo in se pridružujemo mnenju svojih strank ter vam z gotovostjo sporočamo, da ekipo “Visoke odškodnine Planinšec” sestavljamo vrhunski, izjemno izkušeni in pravno podkovani strokovnjaki na področju odškodninskega prava, odlikujejo pa nas predvsem predanost, izkušenost in strokovnost. Resnično smo vredni zaupanja!

Pokličite zdaj